Cum sa redecorati casa cu bani putini?

In cazul in care casa trebuie sa fie reamenajata cu o suma mai micuta de bani, acesta pare o adevarata provocare, o sarcina greu de implinit, astfel foarte multe persoane decid sa renunte, crezand, ca totul este imposibil de realizat. Parcurgand randurile de mai jos, puteti sa aflati, care este metoda cea mai ideala in cazul in care doriti sa oferiti un aspect nou pentru camin si cum puteti sa faceti totul, daca aveti o suma redusa de bani.

  1. Schimbati culoarea peretilor

Cel mai bun mod prin care puteti sa schimbati aspectul unui camin, este revopsirea peretilor si schimbarea culorilor. Puteti sa optati pentru nuante mai deschise sau mai inchise, sa vopsiti trei pereti intr-o nuanta deschisa si unul intr-o nuanta mai inchisa, etc.. Fiecare culoare, dispune de o semnificatie importanta, astfel nu este nicidecum indiferent pentru ce culoare veti opta. Culoarea de portocaliu va ajuta sa aveti mai multa inspiratie, creativitate si voie buna. Cu ajutorul nuantelor de galben, puteti sa introduceti buna dispozitie si caldura in fiecare incapere. Nuantele verdelui va vin in ajutor, daca doriti ca in momentul in care va intoarceti acasa, caminul sa fie asemenea unei oaze. Culoarea de albastru va aduce in casa briza marii si calmul oceanului, insa in cazul in care urmeaza sa optati pentru nuantele albastrului in dormitor, trebuie sa asezati si cateva accesorii rosii in dormitor, pentru a putea mentine echilibrul si pasiunea.

  1. Oferiti un aspect nou pentru podea

Nu numai peretii trebuie sa dispuna de un aspect aparte, ci si podeaua. Pentru a oferii un aspect nou podelei, puteti sa alegeti dintre zeci de modele de covoruri, modele cu fir lung sau scurt, colorat sau simplu, cu modele sau fara. In cazul in care doriti sa alegeti un model mai unic, puteti sa alegeti dintre modelele care au o forma alungita, modele personalizate, in cadrul caruia pot fi gasite si parti decupate cu forme variate. Covoarele reprezinta piese indispensabile din cadrul fiecarui camin, acestea oferind ocazia de a ocupa spatiile goale din fiecare incapere.

  1. Oferiti un plus pentru pereti

Peretii pot fi decorati cu zeci de obiecte, precum sunt tablourile. In cazul in care doriti sa oferiti un aspect nou pentru pereti este important sa optati pentru tablouri colorate, tablouri florale sau modele care sunt decorate cu forme abstracte. In cazul in care incaperea este decorata cu mai multe culori, este recomandat sa optati pentru tablouri in alb si negru, putand alege atat modele care reprezinta cladiri, cat si modele cu flori sau poze alb – negru.

  1. Alegeti surse de lumini interesante

Sistemele de iluminare au un rol semnificativ in cadrul decorarilor, astfel este important sa alegeti modele cu forme inedite si unice, pentru a putea oferii un aspect cu adevarat unic incaperii. Suporturile inedite pentru becuri, reprezinta o forma aparte pentru a schimba intregul aspect al incaperii. Candelabrele lungi si simple, pot decora atat camerele cu un aspect modern, cat si pe cele cu amenajate intr-un stil clasic, important fiind, sa puna cu adevarat in evidenta intreaga incapere.