O terasa de vis

Impreuna cu sosirea primaverii, temperaturile inalte, ne indeamna sa petrecem un timp indelungat in natura, astfel cautam modul prin care ne si putem relaxa. Daca va puteti bucura de o terasa, atunci este recomandat sa va ganditi la modul de amenajare, prin care poate fi transformata intr-un mod cu adevarat unic. Din randurile de mai jos, puteti afla, pentru ce tip de mobilier trebuie sa apelati si care sunt culorile cele mai recomandate in cazul in care vine vorba despre o terasa.

Cum schimbam aspectul terasei?

In cazul in care v-ati saturat de aspectul unui mobilier si doriti sa aduceti schimbari majore in aspectul terasei, nu este neapart necesar, sa schimbati piesele de mobilier. In acest caz este recomandat sa optati pentru schimbarea a catorva elemente de baza, deoarece inlocuirea a catorva obiecte, vor schimba in intregime si aspectul terasei, care o sa va vina de ajutor si in restul amenajarii.

Daca pe terasa aveti o masuta cu scaune, puteti sa inlocuiti pernele de pe scaune cu unele noi. In cazul in care pana acum au fost intr-o singura culoare, este recomandat sa optati pentru un set colorat, care vor strecura voie buna si veselie in fiecare zi.

In momentul in care alegeti culorile, este important sa realizati un contrast. Pentru acesta este nevoie sa folositi in cea mai mare parte, culori deschise, cu imprimeuri indraznete, care o sa fie contrastate cu nuantele de negru, maro, bluemarin sau gri inchis. In acest fel, veti putea atrage atentia pe unele parti ale terasei.

Important este ca pe timpul amenajarii sa introduceti si elemente personale, deoarece in acest fel, veti reusi sa realizati un stil propriu, datorita caruia si invitatii vor fi flatati de creativitatea prin care ati amenajat un anumit loc.

o-terasa-de-visNu trebuie sa uitati insa nici de modul de iluminare. Mai ales in weekend-uri si in zilele in care veti fi alaturi de prieteni, veti sta si noaptea sau seara afara pe terasa, astfel este recomandat sa instalati cateva spoturi sau sa optati pentru felinare cu forma de lumanare, care in afara de lumina, vor conferi si un aspect magic locului.