Ponturi pentru terasa

Imediat ce temperaturile de afara incep sa creasca, fiecare persoana este in cautarea unui mod prin care sa isi amenajeze si decoreze terasa. Nefiind o sarcina usoara, va venim in ajutor cu cateva ponturi si sfaturi, care o sa va ajute atat in cazul in care doriti sa amenajati locul cu mobielier, cat si in cazul in care doriti sa asezati doar cateva flori.

Mobilier pentru terasa

Pe timpul sezonului de vara, cu toti ne dorim sa petrecem un timp indelungat in poala naturii sis a fim cat se poate de mult afara in aer liber. Din acest motiv, este recomandat sa optati pentru un mobilier pe terasa, astfel putand sa va relaxati in voie, ori de cate ori simtiti nevoia sau aveti timp.

Mobilierul folosit in cazul terasei, trebuie sa fie ales pe baza a mai multor aspecte, printre care se enumera dimensiunile terasei si stilul de amenajare folosit atat in cazul gradinii, cat si in cazul amenajarii interioare. In cazul in care amenajarea interioara dispune de un mobilier modern, este recomandat ca si pe terasa sa fie alese piese de mobilier de aceleasi fel, deoarece acesta este o prelungire a designului interior.

Daca sunteti adeptul stilului rustic sau vintage, puteti sa va decorate terasa de asemenea si cu obiecte reciclate, scaune si masa revopsita, important este ca acesta sa dispuna de un aspect unic sis a emane un parfum antic, care cu siguranta va cuceri inima fiecarei persoane.

Plante

In cazul plantelor, trebuie sa luam in seama de asemenea forma si dimensiunile terasei. In cazul in care aveti o terasa de dimensiuni mai mari si doriti sa ii oferiti un aspect unic cu ajutorul florilor, va recomandam alegerea soiurilor mari, precum un palmier pentru un efect “wow”, sau citrice, pentru a avea la indemana, mereu fructe proaspete, care decoreaza intr-un mod unic fiecare incapere.

ponturi-pentru-terasaDaca aveti o terasa cu dimensiuni reduse, este recomandat sa optati pentru flori mici, asezate in ghiveci decorative, care vor oferii un plus de frumusete pentru fiecare terasa. In asemenea cazuri puteti sa optati pentru muscate, fuchsia, allele, narcise, mini rosa sau orice alta planta care va atrage mai mult. Florile colorate, vor transforma fiecare terasa, intr-uin adevarat paradis.