Transformati podul casei

Caminul este un loc de odihna, un spatiu unde fiecare persoana poate sa se retraga daca are nevoie de singuratate sau siguranta, un cuibusor unde nimic rau nu se poate intampla. Datorita acesteia insa, este important ca sa apelati la o amenajare care va reprezinta in intregime, optand pentru piese printre care va simtiti bine si va puteti relaxa. Livingul si camerele sunt spatii in care intra deseori vizitatorii, membrii familiei, astfel nu este atat de intim, datorita caruia cu siguranta doriti sa aveti un loc de care stiti numai dvs., unde mergeti numai dvs., unde este o lume pe care l-ati realizat dupa propriul plac, astfel incat ca fiecare element sa fie perfect. Care ar putea fi cel mai bun loc pentru acesta, daca nu podul casei?

Sfaturi pentru transformarea podului

In prim pas, este important ca sa fie lumina in pod, deoarece acesta este mai sigur, decat lumanarea. O mica veioza sau un candelabru cu o lumina slaba sau puternica, este importanta. Puterea luminii se alege pe baza a mai multor criterii, primul fiind utilitatea podului, astfel daca urmeaza sa creati, sa desenati, pictati sau sa scrieti, trebuie sa aveti o lumina mai puternica. Daca in schimb veti asculta muzica, veti medita, dormi, este de ajuns o lumina mai slaba. Dupa ce aveti o sursa de lumina, urmeaza sa creati lumea personala.

Daca veti petrece mult timp aici si pe timpul iernii, acesta trebuie sa fie izolat. Cu un pic de ajutor, puteti sa realizati un mic geam pe acoperisul casei, astfel avand si o sursa naturala de lumina. In cazul in care geamul va fi decorat cu un mozaic sau intr-un fel creativ, puteti sa atingeti ca in spatiul dvs. personal, sa fie o lumina cu adevarat magica, care introduce stralucire sau un joc de culori, care ofera energie, o gandire pozitiva si energie, datorita caruia mereu va veti simtii magica.

Puteti sa asezati o canapea sau un fotoliu confortabil, in care veti putea medita sau odihni, important este ca acesta sa va ofere o maxima siguranta. Pe grinzi, fiecare persoana, in functie de felul in care doreste sa transforme acest spatiu al locuintei, poate sa agate diferite obiecte sau tablouri. Pentru a va putea inchipui cum sa amenajati podul casei, va oferim un exemplu, despre modul in care a procedat un artist, care este inspirat mereu de catre zborul lin al fluturilor si notele delicate ale muzicii clasice, in timp ce picteaza.

Spatiul creativ al artistului

Fiind o persoana care mereu era fascinat de catre zborul lin al acestor fiinte gingase, a achizitionat mai multe fluturase, colorate, pe care l-a agatat in diferite puncte ale spatiului. Alaturi de acesta, langa geam, a asezat si o ghirlanda, compusa din frunze de toamna, si fluturasi de marimi variate, Pe pereti au fost asezate cateva tablouri pictate manual, cu portretele marilor compozitori clasici, printre care se regaseau portrete in creion, in modele detaliate si portrete in linii, alaturi de portrete in culori, pictate cu tehnica pensulei uscate si cu culori acrilice. In patru parti, a fost asezat cate o boxa, din care se raspandea mereu muzica. Suportul pentru panza, era asezat in aproprierea geamului, deoarece astfel putea sa picteze langa o sursa de lumina naturala. In paralel cu suportul pentru panza, se afla o canapea. Dupa terminarea unei picturi, artistul se aseza pe canapea, privind indelung creatia, pentru a putea observa, ce anume trebuie sa fie imbunatatit. In cele doua parti ale canapelei, se aflau doua rafturi de cate un metru, pe care intr-o parte erau asezate creatiile artistului, care urmau sa fie vandute si uneltele folosite, in timp ce in partea cealalta se afla raftul cu carti. Seara, cand nu mai picta, deseori citea despre viata marilor artisti, dar nu numai. Pe podea era asezat o mocheta. Simpla, de o singura culoare, care avea o nuanta deschisa, pentru a putea marii optic, dimensiunile incaperii.

Podul-creativIn momentul in care amenajati un loc, nu trebuie sa asezati foarte multe obiecte, deoarece dupa un timp veti simtii ca va sufocati. Important este sa va simtiti liber si bine in acest spatiu, astfel optati pentru simplitate si pentru obiecte care va reprezinta cu adevarat.